Jysk mester U15

Så lykkes det Helsteds årgang 2000 at komme i M1, efter vi sidste år smid oprykningen på sidste spilledag. Holdet startede fantastisk, men et formdyk gjord puljen spændende igen. Men med 2 sejre i de 2 sidste kampe, lykkes det alligevel at indtage 1. pladsen der sikrede os oprykningen til M1.
hvilket også betød vi skulle spille Jysk mesterskab igen i år, vi startede mod et godt AaB hold, som var nedrykker fra M1. Da den ordinær spilletid var udløbet stod der 1-1, hvilket betød vi skulle i forlænget. Her var angriberne bedre end forsvaret og der blev scoret 4 mål, så det hele endte 3-3 også skulle kampen afgøres i straffesparks konkurrence, her var Helsted skarpest, med 4 fuldtræffer mod AaB 2, også stod den på Semifinale mod Kibæk, som ikke havde tabt en kamp i deres M2 pulje.
Men alligevel måtte de køre tomhændet hjem fra Helsted stadion. Da vi i en mindre god kamp sikret os en 2-1 sejr.
Som gav adgang til finalen, som skulle spilles i Bording mod et Skjern hold, som også havde vadet gennem deres M2 pulje med 9 sejre og 1 nederlag. Så ingen nem kamp, vi starter fantastisk og score allerede efter 2 min, efter fornuftigt spil havner bolden, for fødderne af Bastian Kristensen, som ikke svigtede i situationen, og med en yderside sætter bolden ind bag en chanceløs Skjern målmand. Kampen bølger derefter frem og tilbage og med meget duel spil på midten, men vi holder føringen til pausen. Efter pausen indkassere vi desværre et gult kort, og må spille med 10 mand i 10 min.
Men vi holder dem væk fra scoring, men 15 min indeni 2. halvleg udligner Skjern. Men lader os ikke slå ud, og der går ikke længde inder vi igen føre, et hjørne falder ned inde i feltet, og der står Kasper Ditlevsen – som har været i målform de sidste 4 kampe – klar til at banke den ind.
Resten af kampen forløber med halve chance begge veje, så vi for 2. år i træk kan løfte trofæet.