Sølv ved Jysk/fynske mesterskaberne

Helsted u11 piger spillede Jysk/fynsk mesterskaber den 6/7 marts 2015 i Sortebakkehallen i Nørager. Pigerne var meget spændte, og efter indkvarteringen på skolen skulle der spilles 2 kampe fredag aften.

Holdet som var afsted: Kirstine, Cathrine, Lea, Laura R, Annika, Julie og Viola.

Første kamp var mod Grenå, og her blev det til en sikker sejr på hele 8-0

Herefter skulle pigerne spille mod Nørager, som man aldrig havde spillet mod før. En lidt nervøs start blev hurtig overstået og kampen blev vundet med 4-2.

Første kamp lørdag var mod FC Horsens hold 2, hvor nogle af pigerne lige var blevet Landsmester forrige weekend, men det så ikke ud til at imponerer tøzerne, denne kamp blev vundet med flot spil og i sikker stil med hele 4-1

Det viste sig nu, at pigerne kunne “tabe” den sidste kamp, og så alligevel slutte som gruppevinder, hvilket betød der skulle spilles FINALE mod vinderne af den anden pulje. Kampen skulle spilles mod Lyseng og her tog pigerne også en sejr. Kampen sluttede 2-1 til Helsted.

FINALEN skulle spilles mod det andet FC Horsens hold, som havde 3 spillere med, der havde deltaget og vundet landsmesterskaberne i forrige weekend. Kampen blev meget meget tæt, og selvom pigerne uheldigt kommer bagud, kæmper de sig flot tilbage. Vi finder aldrig ud af, om vi ville have scoret på det straffe som ikke bliver dømt til os, eller frisparket i de døende sekunder, men nogle flotte sølvmedaljer blev det til, som pigerne og Martin kan være meget stolte af.

Flot indsats.