Østjydsk mester i U11

Lørdag den 7. februar 2015 skulle U11 pigerne spille finalestævne i DGI i Pindstruphallen.

Midtdjurs var i form af deres puljesejr allerede kvalificeret til landsmesterskaberne.

Vinderne af dagens turnering ville blive Østjydske mestre, samt at kunne kvalificerer sig til til Jydske/Fynske mesterskaberne. ( en 2. plads ville også give adgang til JF, hvis det var Midtdjurs der blev nummer 1. )

Første kamp var mod Midtdjurs, som det ikke var lykkes at vinde over i turneringen i år, men pigerne var klar idag, og selvom om kampen sluttede 3-3, var det helt klart Helsted som havde fortjent at vinde idag.

Anden kamp var mod Auning, kampen skulle vindes, og startede lidt nervøst. Pigerne kommer uheldigt bagud med 1 mål, men vinder kampen sikkert med 4-1.

Tredje kamp er mod Grenå, som pigerne både har vundet og tabt til i løbet af året. Resultaterne udviklede sig sådan i løbet af finalestævnet at vinderne af denne kamp, ville både blive Østjydske Mestre, samt kvalificerer sig til Jydske Fynske mesterskaberne. Hvis pigerne havde været nervøse, viste de det ikke – kampen blev vundet i flot stil med hele 5-0 ;-)

Stort tillykke til pigerne og Martin med det flotte resultat.